Over ons

OVER ONS

Bar-bara is genoemd naar Barbara Boodts. Zij is de partner van zaakvoerder Bob De Mey die al meer dan 25 jaar familiebedrijf Interieur De Mey runt. Na een carrière in de farmacie vervoegde Barbara het bedrijf van haar man waar vakmanschap en ambacht centraal staan.

Nu opent ze haar eigen winkel waar ze de trend van hedendaags, stijlvol en tijdloos design verder zet.


Sinds haar 14de is Barbara bezig op de academie. Daar studeerde ze af na 6 jaar fotografie. In haar humaniora volgde ze beeldende kunsten. Barbara is dus thuis in het esthetisch kijken en denken. Naast keramiek houdt ze ook van theater. Barbara kan genieten van de zoektocht naar mooie blijvende dingen, die liefst ecologisch verantwoord zijn en dus niet te ver van huis zijn gemaakt. Dit weerspiegelt zich in het aanbod van 'Bar-bara'. Ze houdt van eerlijkheid en ambacht in al zijn schoonheid. Het moet dus niet altijd perfect zijn, want net die imperfectie benoemt Barbara als schoonheid.


Bar-bara verwijst niet alleen naar haar naam, maar je vindt er ook het woord 'bar'in terug. In 'betere' - lees veiligere- tijden hoopt Barbara haar gasten te kunnen verwelkomen met koffie. Kom gerust aanschuiven aan de lange tafel. Barbara zal je als een gastvrouw ontvangen.